2012. okt. 28.

madáretető 1








Mielőtt nekilátnék a sajátnak, körülnéztem, milyet is szeressek.
Annyi jót találtam, hogy kap egy külön bejegyzést.



1. Fából, natúr anyagokból, klasszikus formák.














Mikor
A madáretetés időszaka az első fagyoktól, kb. novembertől  áprilisig tart.
Ha új helyet szeretnénk bevezetni, vagy aszályos nyár után lehet hamarabb is kezdeni.
Az itteni klímán nem szükséges az egész éves etetés.
Ha egy helyet megszoktak a madarak, évről évre, akár messziről visszajárnak telelni az etető környékére. Számítanak rá, és fagyosabb teleken életet menthet.


2. Design darabok














Mivel
Olajos magvak:napraforgó dió.  
Állati zsiradék: faggyú, szalonna, vaj, cinkegolyó, lágy sajt. 
Alma.
Lehet még főtt rizst, főtt tésztát, levesben főtt zöldséget.

Mivel ne!
Sok faj gyomra nem bírja a kenyeret, morzsát.



3. Újrahasznosítottak.
Ezt a legjobb válogatni, annyira paraszt megoldásokat lehet találni.




















4. Amiket nem tudtam besorolni egyikbe sem
Próbáltam belehelyezkedni az alkotó fejébe, de gőzöm sincsen mi járhatott aközben, mikor ezek készültek....














Hasznosságok innen
képek : a, b, c, d, e, f, g, h, i, j, k,



Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése